5 Tips about آنفولانزا خر است You Can Use Today
Wiki Article
از راه های دیگر انتقال این بیماری، لمس کردن اشیا آلوده مانند دستگیره های وسایل حمل و نقل عمومی و برخورد دست آلوده با بینی و دهان است. پیشنهاد ما برای جلوگیری از ابتلا به آنفولانزا جدید، استفاده از ماسک در فضاهای بسته و جلوگیری از برخورد دست آلوده با صورت است.
شستشوی مرتب دستها با آب و صابون یا شویندهی مناسب دست
بایدها و نبایدهای تزریق همزمان واکسن آنفلوانزا و کرونا
اگر بیمار هستید، حداقل ۲۴ ساعت پس از فروکش کردن تب در خانه بمانید تا احتمال مبتلا کردن دیگران را کاهش دهید.
این متخصص کودکان درباره وضعیت تزریق واکسن آنفلوآنزا در مادران باردار نیز گفت: از نظر سازمان بهداشت جهانی مادران باردار هم در اولویت تزریق واکسن آنفلوآنزا قرار دارند.
بعضی از کودکان ۶ ماهه تا هشت ساله برای محافظت در برابر ویروس آنفلوآنزا به ۲ دوز واکسن نیاز دارند. البته باید درباره ضرورت انجام این کار با پزشک مشورت کنید.
چند روز طول میکشد تا از شر آنفولانزا خلاص شویم؟ علائم آنفولانزا معمولاً در عرض ۴-۷ روز شروع به ناپدید شدن میکند.
بیماری آنفلوآنزا چقدر طول میکشد؟ اکثر مردم پس از یک هفته بهبود پیدا میکنند. اما زمانی میتوانید به مدرسه یا محل کار خود برگردید که حداقل ۲۴ ساعت از فروکش کردن تب گذشته باشد. در این مدت نباید به داروی تببر نیاز پیدا کرده باشید.
این متخصص میکروبیولوژی بیان کرد: نکته مهم این است در کودکان زیر ۹ سال که برای نخستین بار واکسن آنفلوانزا را تزریق میکنند، باید واکسیناسیون دو بار به فاصله یک ماه انجام شود و دز واکسن در همه سنین باید کامل باشد که نیم سی سی است.
آذربایجان شرقی آذربایجان غربی اردبیل البرز اصفهان ایلام بوشهر تهران چهارمحال و بختیاری خراسان شمالی خراسان جنوبی خراسان رضوی خوزستان زنجان فارس قم قزوین سمنان سیستان و بلوچستان کردستان کرمان کرمانشاه کهگیلویه و بویراحمد گلستان گیلان لرستان مرکزی مازندران هرمزگان همدان یزد یکشنبه / ۱۸ مهر ۱۴۰۰ / ۰۸:۳۹
اگر علائم بدتر شدند، با پزشک تماس بگیرید تا در عفونت ثانویه آنفولانزا صورت لزوم برای شما داروی ضد ویروس تجویز کند.
در عین حال دوز واکسن برای کودکان زیر سه سال نصف سایر افراد است. همچنین در افراد بالاتر از ۹ سال تلقیح یک دوز از واکسن کافی خواهد بود.
توجه داشته باشید که تب بالا، تنگی نفس و اسهال و استفراغ هرکدام میتوانند سلامت فرد را تهدید کنند. درصورت مشاهدهی این علائم لازم است با پزشک صحبت کنید.
دستهای خود را بشویید. شستشوی منظم دست از گسترش بسیاری از عفونتهای شایع جلوگیری میکند.